Indret dit kontor til arbejde

Indret dit kontor til arbejde

Mange arbejder på kontor. Der er mange stillinger, der mest består af kontorarbejde. Nogle tilbringer al deres arbejdstid på kontoret. Så er det vigtigt, at det er ordentligt indrettet.

Et kontor skal være indrettet til arbejde. Det vil sige, at det skal være indrettet med kontormøbler, så man kan holde til at være der hele dagen. Er der fx ikke en kontorstol, men en helt almindelig spisebordsstol, så er det ikke optimalt.

Indret ergonomisk

Når du tilbringer mange timer hver dagen på kontoret, så er det vigtigt, at det er optimalt indrettet. Ellers vil det resultere i ubehag og smerter for dig. Det vil med tiden give sygedage, og det vil være dårligt for alle.

Er dit kontor indrettet ergonomisk, kan du holde til at arbejde i det hele dagen. Du bør have ergonomiske kontormøbler og især en ergonomisk kontorstol. Din kontorstol er der, hvor du tilbringer det meste af din tid på kontoret. Derfor skal den være formet, så du sidder korrekt og med god støtte.

Hav ikke alt inden for rækkevidde

Du kan indrette dig smart på kontoret og have alle dine ting lige omkring skrivebordet. Så kan du nå det hele, hvor du sidder. Det kan gøre dig lidt hurtigere.

Indretter du dig sådan, snyder du bare dig selv. Du kan i stedet indrette dig med nogle ting lidt væk. Så skal du rejse dig op flere gange i løbet af dagen for at hente noget. Det vil være godt for dig. Så kommer du op fra din kontorstol, og du får bevæget kroppen lidt.

Stillesiddende arbejde hele dagen er ikke sundt. Heller ikke selvom du sidder rigtigt i en god kontorstol. Du skal helst rejse dig og bevæge dig lidt rundt mange gange i løbet af en arbejdsdag. Det kan din indretning af kontoret medvirke til.

Author Image
admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *