Elholm Coaching – Udvikling og Udbytte

Elholm Coaching – Udvikling og Udbytte

Som selvstændig coach er mine kunders udvikling og deres udbytte af vores samtaler det vigtigste for mig.

Her et par kundeudtalelser:

“Jeg gik ned med stress og en depression for nogle år siden.
Jeg er så stille og roligt kommet på benene igen, men ramte så et punkt, som jeg ikke kunne komme over ved egen hjælp – jeg så kun blokeringer, ikke løsninger og det kørte bare rundt i ring for mig, jeg stod stille, kom ikke videre, fik det ikke bedre, tværtimod!
Anders har fået mig på ret kurs igen, ved at ændre en lille smule på mit perspektiv af tingene og min tankegang. Jeg har flere gange siddet i bilen, på vej hjem fra Anders, med et smil på læben og tænkt hva f….. skete der lige der?

Det er svært at sætte en finger på lige nøjagtigt, hvad det er han gør, men det virker! Jeg tror langt de fleste ville have godt af en samtale med en som Anders! Så herfra de varmeste anbefalinger!” Thomas

“Jeg var noget ”sprød” i en periode. Jeg havde mistet mit job og min far var død året før og jeg slås også med noget kærestesorg. Forløbet blev i høj grad en ”personlig rejse”, som hjalp mig igennem en krise og det hjalp mig til at finde ressourcer og eget værd”
Anne Kristine Nielsen

Hvis du også har brug for at ændre tanke-, handle- eller adfærdsmønstre, så kontakt mig endelig på telefonnummer 51935003 eller via mail [email protected]
Eller læs mere på Elholm-coaching.dk.

Certificeret Livscoach, Stresscoach og Erhvervscoach

Udover at fungere som livscoach, har jeg også forløb, hvor jeg fungerer som stresscoach, erhvervscoach og businesscoach.
Kunderne er typisk fra Frederikshavn, Hjørring, Sindal, Sæby og Aalborg. Jeg har dog også online coaching, så tøv ikke med at kontakte mig uanset, hvor i landet du er.

Jeg er internationalt certificeret hos International Coach Federation (ICF) med den anden højeste certificering man kan opnå – Professional Certified Coach (PCC). Det er en garanti for, at kunderne får høj kvalitet i coachingen og at jeg overholder et sæt etiske regler og standarder, samt at jeg besidder 8 kernekompetencer indenfor coaching defineret af ICF.

Author Image
admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *